lördag, januari 27, 2007

Lördag!

Vid 10 var vi hos mormor och morfar för att lämna av Ebba innan vi begav oss till Heron City för lunch och bio. Elias har inte varit på bio innan så det var premiär och han längtade som bara den tills det var dags. Kunde inte vinka av syrran snabbt nog *ler*

Kassan öppnade inte förrän elva så innan dess hann vi med en sväng på Media Markt...j**lars va mycket saker som har! Jag är jättesugen på att köpa en ny kamera, så jag roade mig med att klämma, känna och trycka på ett gäng olika! När kassan öppnade köpte vi våra biljetter till filmen och sen åt vi lunch. McDonalds för Elias, kinamat för Fredrik och indiskt för mig (så bra på ställen där man kan äta olika men ändå sitta tillsammans). Efter maten var det toabesök och obligatoriskt köp av bio-godis och sen var det äntligen filmtajm! Nicke Nyfiken var rolig tyckte vi alla tre och Elias satt som ett litet ljus hela filmen och tittade :-)


Elias och Fredrik på väg mot biosalongerna


Elias laddar upp med godispåsen i knät :)

Efter bion åkte vi hem, bytte om till varmare kläder och gav oss ut i pulkabacken. I en timme orkade vi upp och ner för backen innan fikasuget tog överhanden. Efter shopping på ICA MAXI (där fika och en snowracer inhandlades) åkte vi hem och tog det lugnt framför tv:n en stund. På kvällen var det tacos till middag (Elias hade bestämt) och så blev det en premiär till denna dag...vi testade bastun, såååååååååååååå varmt och skönt tyckte jag och Fredrik medan Elias var mest road av att stå i duschen och busa.

Imorn förmiddag bär det av till pulkabacken igen för att testa snowracern :)

kram /K

1 kommentar:

Mindi sa...

Hej hej!

Så roligt med bio. :) Förstår att han var lycklig!

Kan inte låta bli att le lite åt bilden då du har städat ur skåpet... jisses Karin så mycket godis ni brukar ha hemma.... tss. ;)

Kram kram

Kram