måndag, maj 15, 2006

3 månader..


...blev Ebba i lördags, stora tjejen :-)
Hon är en riktig charmfia, som ofta bjuder på ett stort tandlöst leende! Allra gladast brukar hon bli när det är storebror som kommer och pratar med henne. På bilden här ovan hade hon fått låna Elias älskade katt en stund...detta trots att Elias var sjuk den här dagen *kärlek*


I torsdags var Ebba på 3-månaderskontroll på BVC, det var mätning och spruta på programmet. Lilla snuttan skrek till när sprutan stacks i benet men sen märkte vi inget mer av att hon fått den.
3-månaderssiffrorna är som följer:
Vikt: 6230 gr Längd: 61,5 cm


I övrigt har senaste veckan kantats av sjukdomar och baciller här hemma. Elias vaknade med 40 graders feber förra måndagen och det höll i sig i två dagar, sen gick febern ner något och på fredagen var han feberfri igen. Han är fortfarande inte helt kry...hostar och snorar och energin är lika med noll just nu...så han får vara hemma från dagis i några dagar till. Idag kommer mormor och hämtar honom så han får sova hos dom inatt, skönt med lite miljö-ombyte för honom. Som om det inte vore nog med en sjuk son så har jag en sjuk sambo också, han har gått och dragit med halsont och lite feber ett tag och igår gick han till läkaren. Halsfluss! Så nu käkar han penicillin, hoppas att han kryar på sig snart! Jag och Ebba mår iaf bra och jag håller tummarna för att det fortsätter så!


kram /K

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karin!
Så stor eran lilla prinsessa blivit :) Hoppas hela familjen mår bra.
Kram Jenny (fd. mysbebbe)

Sandi sa...

Hallå :)
Vad kul med en liten uppdatering. Skönt o höra att ni har det bra.
De sjuka pojkarna får krya på sig!
Kram Sandi