tisdag, januari 31, 2006

Utmanad: 5 "fula" ovanor!

Jag har blivit utmanad av min kära vän Helene!

Regler: Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. "Gör inte idag vad du kan göra imorn" är ett motto som verkligen stämmer på mig....varför göra nåt idag om jag inte måste liksom *ler*.

2. Är jättebra på att påbörja saker som jag sedan tröttnar på och inte följer upp/avslutar. Vet inte hur många nya hemsidor tex som jag gjort för att sedan ledsna totalt när det är dags att uppdatera. Lite lat kan man nog kalla det!

3. Jag är 34 år o går fortfarande helst inte på A-brunnar *skrattar lite åt mig själv*. En gång i tiden så var det ju så att det betyder otur att kliva på dessa o i mitt huvud hänger det fortfarande kvar så kan jag undvika en A-brunn så gör jag det och OM jag råkar gå på en så räknar jag tilll 3 i huvudet 3 gånger på raken! Är det det som kallas tvångstankar? :-o Däremot kliver jag gärna en gång extra på K-brunnar och V-brunnar...för det betyder lycka och kärlek! Det vet väl alla?! *ler stort*

4. Jag vet inte hur man sparar pengar (däremot saker är jag fantastiskt bra på att spara)! Att göra upp en plan för hur man ska hushålla med pengar det är inga problem, jag gillar siffror o är rätt så ordningsam så...men om en budget ska funka så gäller det ju att hålla sig till den sen. Det vet jag inte hur man gör!

5. Jag slänger alldeles för ofta mjölkpaket o andra kartongprylar i vanliga soporna! *skäms på mig*
Det är ju så enkelt å gå till återvinningsrummet men är man född lat så är man...o då speglar det av sig på många saker i livet! *ler*

Jag utmanar följande vänner att lista sin 5 "fula" ovanor:
-Jeanette
-Sussie
-Anna
-Julia
-Camilla

2 kommentarer:

AnnaHanna sa...

Hej vännen!
Nu är jag här och läser om dina ovanor :-)
Hur kan du slarva med sopsorteringen! Det är skandal! SKANDAL!

:-)

*skojar lite*
Men det där med hemsidorna känns bekant, men denna är ju fortfarande vid liv efter flera månader. Men vad händer när bebisen kommit? Då är du ju inte "i väntans tider" längre?
Kram //Anna

Anonym sa...

Hej gumman!
Hoppas allt är bra med dig och magen!!Det är ju inte alls långt kvar nu.Har du fått något datum för snittet än? Är så nyfiken på vem som gömmer sig i din mage=) Hur mår sötnosen Elias då?
Här är vi förkylda hela högen=( Även lilla William är förkyld,så vi håller tummarna för att det inte är RS.Har ingen lust att åka in till akuten med honom.
Ha det bäst vännen!!
Kraaaaaaaaaaam!